Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat
Az Ön által látogatott honlap üzemeltetője a LuxoryHome & Doors Kft.
 
A LuxoryHome & Doors Kft. – mint üzemeltető – alapvető adatait jelen honlap „Impresszum” rovatában találja meg.
 
A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:
 
A luxorydoors.hu honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.
 
A luxorydoors.hu honlap, annak képi megjelenése és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a LuxoryHome & Doors Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.
 
A luxorydoors.hu honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért, tartalmáért a LuxoryHome & Doors Kft. felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.
 
A LuxoryHome & Doors Kft. tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a LuxoryHome & Doors Kft. a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A LuxoryHome & Doors Kft. kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a LuxoryHome & Doors Kft. nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található „Adatkezelési Tájékoztatóban” találhat.
 
Tájékoztatjuk a weboldalra látogatókat, hogy a weboldal tartalmazhat olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki.
 
A luxorydoors.hu honlap tartalmát vagy annak adatait részben vagy egészben átvenni, bármilyen formában hivatkozni rá, továbbértékesíteni, üzleti célra felhasználni kizárólag a LuxoryHome & Doors Kft. előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges. Ettől eltérő üzleti célú felhasználás vagy engedély nélküli továbbértékesítés szigorúan tilos.
 
A honlappal kapcsolatos észrevételeit az office@luxorydoors.hu e-mail címre küldheti.